Uncategorized

LAPPLAND

Under tiden ni inte hört något av mig har jag befunnit mig upp i Lappland, mer exakt Äkäslompolo. En vecka spenderade jag där tillsammans med 3/4 av familjen, och det var en väldigt avkopplande vecka. Inga tider att passa och inga måsten eller stress, så skönt. Dagarna bestod till största delen av skidåkning, och jag har varit ute på många långa länkar och utforskat en stor del av Ylläs skidspår. Det fanns 330km spår uppkörda så brist på rutter blev det i alla fall inte haha. Första dagen var lite kylig, men efter det har vädret varit heeelt fantastiskt. Solsken, skarpa fina spår och massvis med snö. Precis som man vill ha det där. Två sista dagarna var i sin tur muliga, men lika mycket njöt jag ändå av den underbara omgivningen.

Skidsällskapet har även varit on top. Av en slump råkade Anni befinna sig där hela veckan, så har skidat många kilometer tillsammans med henne, vilket varit jätte kul. Några långlänkar plus en spontan kvällstur upp på Kukas för att se solnedgången, vilket var något alldeles magiskt. Så sjukt fint. Helt klart värt den 5km långa uppförsbacke spurten (ja, vi var ute i sista minuten, och ja, vi var väldigt döda när vi kom upp haha). Utöver det hade jag även sällskap av Elin på en tur, och såklart Lukas. Jag och Lukas åkte även slalom några timmar en dag, det var kul!

Summa summarum en underbar vecka bestående av skidning, skidning och mera skidning. De många kilometrarna tog ut sin rätt, men energidepåerna är ändå påfyllda till max. Skulle inte kunna tänka mig ett bättre sportlov än detta! Älska Lappland <3

————————–

Idag är det söndag och dagen består till stor del av bänkidrott när både vasaloppet och världscupen kommer. Så många andra planer har jag faktiskt inte, bara samla krafter inför en ny vecka. I morgon är det alltså måndag igen och jag återgår till jobbet som egentligen börjar “på riktigt” först nu.

Och från en sak till en annan… jag har bestämt mig för att lämna bloggen längre ner på min prioriteringslista i framtiden och endast uppdatera när jag har lust och något att berätta. Att känna att jag måste skriva regelbundet har på senaste tiden gett mera stress och blivit mera till ett måste än något jag vill göra, och så ska det inte vara, jag gör ju ändå detta bara för skojs skull. Jag tycker om att skriva, men det finns mycket annat jag också gillar. Våren kommer även vara rätt upptagen med jobb, träning, läger, tävlingssäsongen börjar och sen ska jag även hinna läsa till inträdesprov. Då vill jag inte känna press att jag skulle vara tvungen att uppdatera bloggen flera gånger i veckan, jag lägger hellre tiden på annat då. Så som sagt, det kommer att komma uppdateringar mer sällan i framtiden, jag kan inte säga hur ofta och när, men när jag har tid och lust och något jag känner att jag vill uppdatera er om helt enkelt. Har ni ett behov att veta mera om mitt liv än så kan ni följa mig på instagram, eller sen bara ta och ringa mig haha!

Ha det bra tills vidare vänner, så hörs vi när vi hörs igen :):)