Uncategorized

Kalla dagar

Idag är det onsdag och jag har precis kommit hem från jobbet. Jag var i lågstadiet från nio till ett idag, så en kort och skön dag. Nu ska jag ta och koka lite kaffe samt äta mellanmål för att senare åka till Botniahallen på träning. Det står intervaller på schemat idag, kulkul. Annars har början av veckan bestått av jobb, träning och inte så mycket annat. Om två dagar börjar dock sportlovet och på lördag kör jag och familjen antagligen upp till Äkäslompolo för en veckas fin skidåkning, längtaaaar. En av mina favoritplatser helt klart <3

Förra inlägget skrev jag ju i lördags just före pappas 50 års fest skulle börja, och festen blev till slut riktigt lyckad. Jag tror att alla hade det roligt och maten var god. Söndagen började sedan väldigt lugnt men på eftermiddagen åkte jag till Vörå för att göra en lång skidtur tillsammans med Ida-Marie. Tiden gick som vanligt hur snabbt som helst med henne, pratet gick i ett och vips hade vi avverkat många minuter och kilometer. Träningssällskap är verkligen så skönt. Annars har de senaste dagarna varit rätt kalla, och enligt prognoserna lär det fortsätta de kommande dagarna också. Men trots kylan har det varit väldigt fint ute med solsken nästan alla dagar, och det gillar vi ju!

Från gårdagens långa löplänk i kvällssolen. Så härliiigt.

Hoppas ni fått en bra start på veckan! Vi hörs!