Uncategorized

HEJ LÖRDAG

Hallå på er, hoppas ni har haft en bra vecka. Själv jobbade jag måndag till fredag, och första veckan på nya stället har gått riktigt bra. Jag trivs. Utövet det har jag fått börja träna igen också. Började med cykling på spinningcykel i början av veckan eftersom det är rätt skonsamt för magen (inget skumpande osv..), men under de senaste dagarna har jag även hunnit komma igång med både skidning och löpning igen. Back on track alltså, så glad att återhämtningen efter operationen har gått såå mycket snabbare än jag trott. Enda jag ska fortsätta vara försiktig med är att lyfta tunga vikter, men jag gillar ändå inte gymmet så det gör mig inte så värst mycket haha.

Idag är det lördag och min dag började med sovmorgon och frukost innan jag drog ut och tränade. Löpning med fartlek, en kortare men effektiv träning. Lyckad och riktigt rolig också. Sen åt vi lunch framför damernas OS-stafett, jag var en sväng till stan och nu ska jag fixa det sista inför kvällen. Vi firar nämligen pappas 50 år med en stor födelsedags fest ikväll. Jag har hand om en del lekar med mera, så det ska jag förbereda klart innan jag börjar fixa mig själv för att hinna i tid till lokalen vi hyr för att ställa allt i ordning innan gästerna kommer. Hoppas på en trevlig kväll!

Kraaam