Uncategorized

MÅNDAG

Magen har återhämtat sig bra. Det tog inte många dagar innan jag kunde gå normalt igen, före det såg jag ut som en gammal gumma med usel kroppshållning haha. Kunde liksom inte hålla upp kroppen eftersom jag knappt kunde använda mina magmuskler alls.. sjukt hur mycket man använder magen i vardagliga sysslor ändå (till och med när man pratar!). Men som sagt, det har gjort stora framsteg och nu värker det inte längre. Såren verkar läka bra också, så allt är frid och fröjd just nu. Några dagar lugnt ännu och sedan får jag påbörja träningen igen, yes. Tills dess får jag nöja mig med promenader, som en äkta motionär.

Helgen var riktigt lugn, gjorde verkligen ingenting kändes det som. Lördagen bestod av frukost framför OS skidningen (älskar att det kommer under frukosttid!!! mysigaste stunden ju), promenad på isen, fastlagsbulle samt lite bordspel. På söndagen åkte jag och mamma till Larsmo för att heja på alla som skidade FSSM stafetten. Väl framme hittade jag även fint hejar-sällskap i form av Elin och Ronja, och det var super kul att se dem båda. En rolig dag. Det började dock klia lite i benen.. lite lockade det väl att tävla ändå, eller framför allt att bara få skida.

Idag är det en ny vecka och vad är nu bättre än att börja den med att skriva under ett arbetsavtal!? Jag har alltså fixat jobb för heela våren, wohooo. Jag kommer vara assistent i lågstadiet här i Norra Korsholms skola och ha lite varierande uppgifter. Det kommer bli riktigt bra, lärarna är super trevliga och så mysigt när jag själv även gått i samma skola. Jobbet börjar “på riktigt” efter sportlovet, men jag var första dagen redan idag och kollade lite hur allt fungerar, och ska antagligen även hoppa in några gånger under denna och nästa vecka så att jag kommer in i rutinerna och ser hur den andra assistenten jobbar (hon går alltså på tjänsteledigt efter sportlovet och jag tar då över hennes arbetsuppgifter). Känns hur som helst så hiiiimla skönt att veta att jag har något att göra nu hela våren, ett problem ur världen liksom.

Nu sitter jag i alla fall och äter kvällsmål och efter det blir det nog god natt. Ha det bra allihopa, och glöm inte bort vilken speciell tisdag det är i morgon ;)