Uncategorized

Ärtsoppa

Idag är det onsdag och min dag har varit väldigt chill. En lugn förmiddag bestående av bland annat lite bokläsning, följt av en god lunch med mamma i stan. Vi testade på det relativt nya stället KokoKana, och jag kan verkligen rekommendera det. Åtminstone lunchen var riiktigt god. Sen kollade jag på sändningen från junior VM innan jag satte en bra podd i öronen och drog ut på en lugn och återhämtande skidtur i Kvevlax skogen, spåren var skarpa och helt perfekta idag. Sen dess har jag bara hunnit gå i bastun, äta middag (hemmagjord ärtsoppa och pannkaka, mumsigt, jag gillar faktiskt ärtsoppa, speciellt hemlagad) och nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen. En skön onsdag med andra ord.

Någonting speciellt har inte hänt under de senaste dagarna.. jag har glidit omkring på skidorna, sprungit runt på hemmastigarna samt snurrat lite i botniahallen. Inte mycket mer intressant än så. Ja, en jobbintervju har jag ju också hunnit vara på. I morgon händer inte jätte mycket heller, förutom att jag ska på en till jobbintervju på eftermiddagen (till ett jobb som verkar riktigt roligt!!). Spännandeee. Sen måste jag väl packa ner lite kläder också, för på fredag morgon åker vi ner till Nagu för ett helgläger med FSO. Det blir ju skoj.

Hadeee!