Uncategorized

Förkylning, kortare hår och vänner

Hej på er, hoppas ni har det bra. Själv mår jag fint även fast en liten förkylning drabbade mig i början av veckan (första förkylningen på över 12 månader faktiskt, rätt bra ändå måste jag ju säga), så tog några extra vilodagar och sysselsatte mig med annat istället, vilket antagligen bara gjorde gott. Började bland annat läsa Aino-Kaisa Saarinens bok “Tahto” samt kolla på serien Dicte (recommend recommend). Ett frissa besök har jag även hunnit med, där jag tappade typ 10cm av mitt hår. Super nöjd med resultatet och så himla skönt med kortare hår!!

Igår hade jag en fin fredagskväll, då vi hade stämmt träffis med några av Vörå tjejerna. Så mysigt och kul att träffa alla igen, det var ju inte precis igår om man säger så, och vi hade det precis lika kul som vanligt tillsammans. Massvis att prata om i alla fall. Vi åt goo middag på Fondis innan vi åkte vidare till Rebeccas lägenhet var vi fortsatte pratandet i några timmar och åt efterrätt. En väldigt mycket bättre fredagskväll med andra ord! Tack för den tjejer <3

Nu sitter jag i bilen påväg för att hälsa på bland annat mommo och moffa, så det är dagens planer. Kram på er och ha en bra helg!