Uncategorized

Fina vinterdagar

Man kan lugnt säga att jag tajmade min hemkomst till Finland ganska perfekt. Denna vecka har nämligen bjudit på helt underbart vinterväder och massvis med snö, tror faktiskt vi inte ens haft såhär mycket snö på flera år. Lite kallt var det några dagar, men det får man väl tåla. Jag har i alla fall hunnit göra några långa, lugna skidturer i gott sällskap under veckan, och det är verkligen så härligt att få skida igen. Speciellt i dessa förhållanden. Annars har träningen varit väldigt lugn, jag har gett kroppen chans att återhämta sig ordentligt. Även fast jag inte kännt mig speciellt sliten efter lägret så var det skäl för en lugn vecka nu.

Jag spenderade torsdagen i Vörå för att catcha upp med Ida-Marie och Linnea en stund samt en lördagen i Kronoby tillsammans med den förstnämnda plus Ellen. En reunion men samtidigt ett avsked för Ellen som tog sitt flyttlass till Danmark igår för att påbörja studierna där (kommer sakna henne massoor men om man tänker positivt har vi ju en bra orsak att besöka Danmark nu hehe). Det var verkligen super härligt att se dem igen, blev så glad ända in i själen. Oavsett hur länge man är ifrån varann känns det alltid lika bra när man väl ses igen, och det är ju äkta vänskap det. Vi face tajmade även med Sonja en stund, så det kändes nästan som att hela gänget var samlat<3

Annars har jag bara spenderat tid hemma, och försökt få ordning på allt samt skickat in lite jobbansökningar. I söndags var jag även och kollade Suomen cup i Vörå, där jag agerade fotograf och hejare. Kul att se allt skidfolk igen!!

Hoppas ni alla har det fint och njuter av vintern, vi hörs!