Uncategorized

HEMMA!!!

Igår kväll runt klockan 22 steg jag in genom dörren hemma igen, vilket jag senast gjorde för över 3 månader sedan. Det kändes lite konstigt, men skönt. Att få sova i egen säng, öppna eget kylskåp och dricka gott morgonkaffe igen var helt underbart. Utanför fönstret är det vitt och jag ser framemot att få njuta av vinterväder igen, samt ställa mig på skidorna!

2 veckor i Turkiet gick snabbt, vi hade ett riktigt lyckat läger. Vi har gjort varierande och bra träningar, och det fanns överraskande många olika terrängtyper där vilket gav oss möjlighet att träna på olika saker. Vi hade en tredelad lägertävling (okej i princip femdelad) under lägret, vilket fungerade som de hårdaste träningarna. Medeldistans kval + jaktstart en dag, långdistans en dag samt sprint kval + knock-out sprint en dag. Jag gillade dessa träningar (inte långdistansen dock, sämsta terrängen ever hahah), kul att få springa fort! Utöver det varvade vi med lugnare teknikträningar samt lite cirkelträning och löpteknik. Två vilodagar hade vi även på schemat vilket gjorde att man orkade bra hela lägret. För egen del är jag riktigt nöjd med dessa två veckor, jag har njutit av den fina orienteringen och löpningen har känts lätt och bra största delen av lägret! Åkte hem med en bra känsla. Vi hade även tur med vädret, det har varit perfekt för träning med runt 15 grader alla dagar och endast regn under en träning. Med andra ord, ett bra läger med fina vyer i bra sällskap, det var kul!! (och kunde ju faktiskt fortfarande prata finska trots att jag inte pratat på 2,5 månader haha). Bildbomd kommer här..

Apelsinerna var hiiiiimmelskt goda i Turkiet, vet inte ens hur många jag ätit om dagen. Många i alla fall. Kommer sakna dem!!!

Nu är jag alltså hemma igen, och planerna för de kommande dagarna är att hinna landa lite, packa upp, komma in i livet hemma igen, fixa allt som måste fixas och träffa vänner. På träningssidan är det återhämtning som gäller efter lägret, perfekt att valla skidorna och dra ut på lugna turer alltså. Förhoppningsvis vet jag fortfarande hur man skidar, det var ju inte precis igår jag gjorde det senast haha. Nu ska jag i alla fall ta tag i uppackningen av väskan och sedan ta mig ut på en promenad i snön, så vi hörs en annan dag. Ha de gott!